Vastgoedbeheer en Woningcorporaties

Het beheer van uw installaties.

Onze monteur als ambassadeur

PENDIK is dé specialist in service en onderhoud aan alle merken CV ketels en verwarmingsinstallaties. Met onze uitgebreide kennis op het gebied van dagelijks en planmatig onderhoud aan CV installaties ontzorgen wij u als opdrachtgever. PENDIK schakelt snel en efficiënt met haar opdrachtgevers en de bewoners. Wij garanderen u een optimale dienstverlening middels onze landelijke dekking.

Het beheer van uw installaties

PENDIK adviseert haar opdrachtgevers graag bij hun onderhoudsstrategie voor het behalen van maximale efficiëntie. Met behulp van ons geautomatiseerde systeem houden wij uw installaties scherp in de gaten. Door de combinatie van data, kennis en kunde dragen wij oplossingen aan die aansluiten bij uw bedrijfsprocessen en kunnen wij u daarnaast adviseren in de meest voordelige vervangingsaanpak.

Thuis bij de bewoners

De bewoners van uw complexen kunnen gebruik maken van onze 24/7 storingsdienst en mogen rechtstreeks contact opnemen met onze serviceafdeling. Zo kunnen wij snel en adequaat problemen verhelpen aan de installaties en ontzorgen wij u als opdrachtgever.

Wij garanderen u, en de bewoners, een optimale dienstverlening middels onze landelijke dekking. Ons professionele team staat altijd voor u klaar én onze vakmannen zijn altijd in de buurt.

Service en onderhoud

Onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in het oplossen van storingen en het uitvoeren van correctief en preventief onderhoud. Het lokaliseren en repareren van lekkages aan verwarmings- gas- en/of waterinstallaties is voor onze monteurs een duidelijke klus. Daarnaast dragen wij zorg voor het plaatsen en onderhouden van MV boxen en WTW-units.

Mutatie­onderhoud

In de wereld van de sociale woningbouw en vastgoedbeheer is mutatieonderhoud aan de orde van de dag. Bij PENDIK begrijpen wij de belangen van het efficiënt optimaliseren van uw complexen.

Wij zijn gespecialiseerd in CV installaties en vervangen o.a. radiatoren en radiatorkranen. Ook vervangen wij ventilatiesystemen en douche- en mengkranen.

Voor het verduurzamen van uw complexen denken wij ook graag met u mee!

Waarom kiezen voor PENDIK?

Dé specialist in service en onderhoud aan alle merken CV ketels en verwarmingsinstallaties.

✓ Gecertificeerde monteurs

✓ Landelijke dekking

✓ 24/7 bereikbaar

✓ Persoonlijke benadering

✓ Snelle, adequate en klantgerichte afhandeling

Over ons

Direct contact

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Wij maken graag kennis met u!