Ventilatie

Goede ventilatie verzekert u van gezonde lucht in uw woning.

Een gezond binnenklimaat

Voor gezonde lucht in uw woning is goede ventilatie belangrijk. De basis van een optimaal binnenklimaat is continue luchtverversing. PENDIK adviseert u graag in het creëren van een schoon en fris binnenklimaat. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden, wij maken graag kennis met u!

Onderhoud ventilatiesysteem
  • Reinigen van het ventilatiesysteem 1 x per 2 jaar
  • Reinigen van de kanalen 1 x per 5 jaar
  • Afstellen systeem en ventielen
  • Meting afzuigcapaciteit
  • Advies gebruik MV box of WTW unit
Nieuw ventilatiesysteem
  • Energiezuinige MV box of WTW unit incl. installatie
  • Afstellen systeem en ventielen
  • Meting afzuigcapaciteit
  • Advies gebruik MV box of WTW unit
  • Verzekerd van gezonde lucht in uw woning

Wanneer de MV box of WTW unit vervangen?

Maakt uw ventilatie veel lawaai of ervaart u geen optimale afzuiging? Heeft u last van schimmelvorming of zilvervisjes in huis? Dan is de unit waarschijnlijk vervuild of verouderd en adviseren wij u om de unit de vervangen en de ventilatiekanalen te reinigen.

Waarom vervangen?

De nieuwe ventilatiesystemen zijn een stuk energiezuiniger waardoor uw energiekosten zullen dalen.

Goede ventilatie zorgt voor het verversen van de lucht en voorkomt vocht en schimmelvorming waardoor het binnenklimaat schoon en fris blijft. Daarnaast kost het ook meer energie om een vochtig klimaat te verwarmen.

Onderhoud ventilatiesysteem en kanalen reinigen

PENDIK adviseert elke 2 jaar het reinigen van uw ventilatiesysteem en elke 5 jaar het reinigen van de kanalen. Periodiek onderhoud zorgt ervoor dat u verzekerd blijft van een gezond binnenklimaat en een energiezuinige unit.

Ventilatiekanalen raken nou eenmaal vervuild. Bacteriën, schimmels en stof blijven plakken aan de vochtige wanden van de kanalen. Vervuilde ventilatiekanalen zorgen voor een slechte luchtkwaliteit en kunnen zelfs gezondheidsklachten veroorzaken.

PENDIK dé specialist

Onze vakkundige monteurs komen graag bij u langs voor het vervangen of onderhouden van uw ventilatiesysteem. PENDIK werkt enkel met hoogwaardige materialen en onze monteurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Zo houden wij onze kwaliteit constant en altijd op niveau.

PENDIK is aangesloten bij Techniek Nederland.

Persoonlijk advies?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden. Wij maken graag kennis met u!