Over PENDIK

Uw professionele partner voor het beheer van CV installaties

Organisatie

PENDIK blinkt uit op het gebied van service en kwaliteit. Met onze uitgebreide kennis adviseren wij u in de bestaande bouw. Middels onze landelijke dekking, persoonlijke benadering en vakbekwame monteurs garanderen wij u een optimale dienstverlening. U kunt bouwen op onze afspraken.

PENDIK Midden

is opgericht in 2006 en gevestigd in Veenendaal. Vanuit hier bedienen wij onze klantenportefeuille in Midden- en Noord Nederland.

Wij zijn gespecialiseerd in service en onderhoud aan alle merken CV ketels en verwarmingsinstallaties. Onze monteurs verhelpen storingen aan CV ketels en ketelhuizen, repareren lekkages aan gas- en waterinstallaties maar plaatsen ook ventilatiesystemen en CV ketels. Mutatie werkzaamheden die voortkomen uit servicebezoeken worden direct opgepakt of ingepland.

Werkgebied: heel Nederland, boven de rivier De Waal.

PENDIK Zuid

is opgericht in 2018 en gevestigd in Veghel.

Vanuit deze 2de vestiging zijn wij onze klanten van dienst in het Zuiden van het land.

Wij zijn gespecialiseerd in service en onderhoud aan alle merken CV ketels en verwarmingsinstallaties. Onze monteurs verhelpen storingen aan CV ketels en ketelhuizen, repareren lekkages aan gas- en waterinstallaties maar plaatsen ook ventilatiesystemen en CV ketels. Mutatie werkzaamheden die voortkomen uit servicebezoeken worden direct opgepakt of ingepland.

Werkgebied: heel Nederland, onder de rivier De Waal.

Historie

PENDIK is opgericht in 2006 te Veenendaal met een grote diversiteit in de verschillende installatietechnieken. Onze klantenportefeuille breidde zich steeds verder uit.

In 2011 hebben wij onze focus gelegd op renovatie en service- en onderhoud. Deze afdelingen ontwikkelde zich enorm. Hierdoor hebben wij landelijk vele diverse contracten mogen afsluiten.

De interne organisatie van onze serviceafdelingen heeft zich in 2018 opgesplitst in PENDIK Midden te Veenendaal en PENDIK Zuid te Veghel.

Ons team

Ons professionele team staat voor persoonlijke aandacht naar onze opdrachtgevers. Een perfecte mix van jong talent en ervaren vaklui. Onze monteurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en materialen maar ook van oude(re) apparaten en installaties is er bij PENDIK ruime kennis en ervaring aanwezig. Onze collega’s op de binnendienst zijn de spil tussen de klanten, onze monteurs en onze opdrachtgevers. Wij zijn zelf mensen van de praktijk, bij PENDIK geldt 'een man een man - een woord een woord'. Op al onze vestigingen heeft u een vast aanspreekpunt. Wij werken klantgericht en zo efficiënt mogelijk. Hierdoor garanderen wij niet alleen kwaliteit en het beste resultaat, maar ook een deskundige en persoonlijke benadering.

Missie en Visie

Waar gelooft PENDIK in?

PENDIK staat voor volledig ontzorgen en is voor haar opdrachtgevers een betrouwbare en vakkundige partner. PENDIK adviseert u op een eerlijke en transparante wijze zodat wij onze gemaakte afspraken kunnen realiseren.

Onze kwaliteit blijft altijd onafhankelijk van beschikbare budgetten. Dit betekent maatwerk leveren bij elke opdracht. Kwaliteit betaalt zich immers altijd terug!

Waar bouwt PENDIK aan?

PENDIK is uniek met haar landelijke dekking en allround monteurs. Onze organisatie groeit dagelijks als betekenisvolle onderneming. Toch kiezen wij voor autonome groei en kleinschalige acquisities zodat de kwaliteit van onze dienstverlening altijd op niveau is. Onze toekomstvisie blinkt uit in optimale dienstverlening door professionals in heel Nederland.

Erkend leerbedrijf

Wij brengen graag onze praktijkkennis over op de jongere generatie, zodat wij ook in de toekomst verzekerd zijn van deskundige vakmensen. PENDIK is een erkend leerbedrijf en aangesloten bij SBB. Leerling monteurs krijgen bij ons de begeleiding en persoonlijke aandacht die ze nodig hebben om uit te groeien tot volwaardige technici. Tevens stimuleren wij zelfontwikkeling door middel van interne en externe cursussen en opleidingen.

Direct contact

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij maken graag kennis met u!